Home » DJ's Gezocht!!!

DJ's Gezocht!!!

Gepubliceerd op 7 december 2015 om 19:45

Skopje Radio is op zoek naar nieuwe en enthousiaste DJ's en VJ's die ons team willen versterken en om onze luisteraars nog meer gevarieerde uitzendingen te kunnen aanbieden. Wij draaien 24 uur per dag 7 dagen in de week de leukste en gezelligste hits.
 
De uitzendingen van Skopje Radio worden verzorgd door verschillende DJ's. Je maakt je eigen programma naar je eigen inzicht.
 
Is muziek je passie beschik je over een computer (liefst 2), microfoon een goede en stabiele internetverbinding en een goede dosis humor dan zoeken wij jou!
 
Wil je DJ/VJ worden bij Skopje Radio, stuur dan een e-mail naar skopjeradio@outlook.com

« 

Reactie plaatsen

Reacties

casper pelgrim
4 jaar geleden

Hallo Skopje radio...Draaien jullie ook Nederlands talig muziek.....Zo ja heb ik wel interesse bij jullie....GR.Casper.....

TOM
2 jaar geleden

Reacties: hoi ik ben tom van radio borne is een radiostation met mensen met een beperking of met een achterstand we proberen samen te werken met een internet radio station ik zou je eventjes kort uitleggen waarom met een beperking is muziek heel belangrijk en we merken ook dat ze uit willen stromen naar normaal internet radio station maar zo makkelijk gaat dat voor de jongens jammer genoeg niet ze meldde zich mee internetradio is wel aan maar ze krijgen naar een eigen uitzending en ook de eerste de eerste uitzending voor zichelf gezegd dat ze toch meer begeleiding nodig hebben en toen dachten we bij onszelf weet je wat wij gaan met een internetradio beginnen met mensen met beprking en toen hebben nwm en toen gebouw afgehuurd en we hebben naar studio van gemaakt en nu hebben wij in ons doel is dat mensen gaan leren om bij je gewoon normaal internet radiostation te dragen de vaardigheden van dj s zijn 1 DJ kunnen in een team werken 2 ze houden rakening met een luisteraar 3 en ze zijn op tijd voor een uitzending wij horen graat als u de saenwerking aan wilt met ons

tom
2 jaar geleden

ik ben tom ik zou wel DJ willen worden bij u